Goblin Shark : Rat Bone (Voodoo Rhythm Records) 2024

Úúúúúú ez nagyon jó! Rock & Roll-voodoo-boogie-blues furcsaság Finnországból, végül is Vantaanjoki Delta Blues-nak is mondhatnánk.
Olyan a zene mint a borító. Nagyon színes és izgalmas: rafinált ritmusok és két, különböző stílusban, de teljes összhangban pengető gitáros, akik még énekelnek is. Nem is akárhogy! Tíz dal, tíz sláger. De komolyan. Mondjuk valamiért a ‘Mad Maraia‘ számomra kiragyog a többi közül, de mondom mind kurvajó!
A három zenész közül Jukka Taskinen-t sok magyar koncertre járó ismerheti, hiszen a Black Magic Six duójával 2008 óta olyan 20 magyarországi fellépésen van már túl. A másik gitáros/énekes
Pekka Pirttikangas mifelénk kevésbé ismert, pedig régóta és rengeteg különböző formációban játszik és ad ki szólólemezeket is, nagyon nem hétköznapi stílusban. >> ITT << egy hosszú és alapos interjú vele, igaz finnül, de az oldalon van angol fordító és a google translate-el is érthető.

RÁADÁSUL a srác egy az egyben úgy néz ki mint RNR666-os testvérem, Lavór !!!!!!!

 

A dobosról,  Neuvonen-ről én nem tudok semmit, azon kívül, hogy  Black Metal vonalon tevékenykedik.

 

Szerintem az utóbbi idők legjobb Voodoo Rhythm Records kiadványa, 2025-ben budapesti és szolnoki buli (Tomi Büfé) KELL!!!!!!!

 

spotify       >> ITT <<
bandcamp >> ITT <<
instagram  >> ITT <<
facebook   >> ITT <<

 

 

***


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.