The Courettes : Shake (Damaged Goods Records) 2024

 

Új kislemez az új nagylemez előtt a megújult dán/brazil garage-soul duótól. Ez a megújulás nem a zenében vehető észre, az maradt az a fajta 60s garage / 60s girls group vonal amit annyira jól csinál ez a házaspár már évek óta, hanem a HANGZÁSban. A korábbi nyers megszólalás a múlté, az új hangzás bombasztikus! Egy interjúban a Phil Spector által kifejlesztett ‘Wall Of Sound‘ felvételi technikáról beszélnek sokat. És valóban! Olyan sűrű hangorgia van itt, hogy főleg fülhallgatón hallgatva, belezizzen az ember, de mit sem érne az egész trükközés a hangzással, ha nem lenne ez a két szám olyan jól megírva, ahogy megvan!
Sláger mind a kettő: a ‘Shake‘ egy állat, táncos darab, a ‘You Woo Me‘ pedig a legendás The Monks-t idéző jó kis zakatolás. Remélem a napokban megjelenő nagylemez végig ugyanilyen jó lesz!

 

És ami külön  ÖRÖM  és BOLDOGSÁG, hogy JÚNIUS 15.-én fel fognak lépni MURASZENTMÁRTONban (horvátul Sveti Martin na Muri) egy TRASH&BURN nevű, két napos fesztiválon, a Horvát-Szlovén-Magyar határnál! Többek között Dead Elvis és King Automatic társaságában!!!!!

 

A fesztiválon fellépő zenekarokról  >> ITT << találsz egy összeállítást. NE HAGYD KI !!!!

 

mindkét dal           >> ITT <<
mindenféle linkek  >> ITT <<

 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.