The Devil’s Hand : Sinners Burn In HellDandruff In My Mouth ) 2023

Uhh… ez aztán nem semmi! Erre mondja azt a magyar ember – ez állat! vagy – ez kurva jó! A lemezkiadó lengyel, úgyhogy már most mondom (ha olvasná ezt a kiadó embere), hogy a magyarban a ‘kurva jó’ az a jó felső foka, tehát nagyon-nagyon jó!
Első hallgatásra három zenekar neve merült fel bennem: A Reverend Beat-Man féle The Monsters (nekik is inkább a korai dolgai), a The Goddamn Gallows és egy finn banda a The Country Dark.
Az olasz négyes (nagybőgő,dob, orgona (néha hegedű), gitár/ének (néha bendzsó)) nagyon frankó psychobilly-punk, garage, blues, folk keveréket játszik a legmagasabb szinten. Már az első számnál megvettek kilóra, olyan mintha Sreamin’ Jay Hawkins és Rev. Beat-Man ordítaná az arcomba, hogy Devil Deep Inside My bones! Gyönyörű! A You Drive Me Wild szerintem az album slágere, kurvajó, hangulatos orgonával, fogós énektémával és olyan ritmussal amire az aki nem kezd el mocorogni, az tényleg már a föld alá való. Következik egy dögös blues a Monster Inside képében majd a boogie-s Never Been A Nice Boy aztán a rövidke I Hate You All olyan hegedűvel amibe még az én feketére rohadt sátánista szívem is belesajdul.
Nem akarok végigmenni mind a tizennégy dalon, de tényleg mind egy külön kis világ. Most éppen alkohol-stoppon vagyok, de el tudom képzelni milyen jó lesz ezt a lemezt alaposan besörözve hallgatni max hangerőn!
Nem vagyok egy nagy cd vásárló, de erősen gondolkozok egy rendelésen, annál is inkább, mert a cd kiállítása nagyon extrának tűnik, ugyanis a booklet amin ott vannak a szövegek plusz kurvajó grafikák amik vékony falapokra vannak égetve pirográf technikával!
Nehezen tudod elképzelni? Íme a művész facebook oldala.

 

 

The Devil’s Hand
facebook     >> ITT<<
bandcamp  >> ITT <<
spotify         >> ITT <<

 

 

 


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.