A most következő receptek a hajdan volt Jutott Neki együttes énekesének, Pöcenek sok meglepetést tartogató szakácskönyvéből kerültek napvilágra valahol Dániában.
Mézzel töltött rémisztett sün
Hozzávalók, 4 személyre: 1/2 kg méz, 1 sün, ijesztő álarc
A sünt álarcban keressük föl éjjel a lakhelyén. Amikor már jól megrémült, határozott, gyors mozdulattal megtöltjük mézzel. A terített asztalon jól mutat; kisgyermekek kedvenc csemegéje.
Tipp: Készíthetünk mézzel töltött becsinált sünt is; ez esetben maszk nélküli arcunkat mutassuk meg az állatnak, és analóg módon járjunk el.
A háziasszonyok arra panaszkodnak, hogy hogyan egyék a csirkét
Csirke tojásfehérjével és kenyérrel
Hozzávalók, 4 személyre: csirke, tojásfehérje, kenyér, só
A tojásfehérjét habbá verjük. Miközben a csirke fő, a kenyeret is habbá verjük. Sót adunk hozzá, és habbá verjük.
Csirke kuglóffal
Hozzávalók, 4 személyre: csirke, kuglóf, sütő
Először a csirkét megöljük. A sütőben jól megsütjük. Kuglóffal tálaljuk.
Szép csirke
Hozzávalók, 4 személyre: csirke
A csirkéket megnézzük. Azt választjuk, amelyik szép.