Szeptember 5. én beindul az RNR666 őszi koncertszezon.`

Két német zenekar fog játszani, akiknek a zenéje igen különböző, viszont a kiadójuk ugyanaz, a Phantom Records, ahol csak úgy nyüzsögnek a jobbnál jobb bandák mint a Gym Tonic, a Lessie, , a Pisse, vagy az Ex-White.
Tehát:
Szeptember 5. (csütörtök) / Budapest / Auróra https://www.facebook.com/events/411006578652857

 

NOWAVES 2015-ben alakult meg a zenekar Drezdában, kiadtak három nagylemezt, két splitet, tavaly  megjelent mind a három Lp kazetta formájában is, nagyon frankó dizájnnal.

 

A srácok a Nowaves

előtt is játszottak itt-ott például a Pisse-ben, akik éppen 10 éve fel is léptek Budapesten a Vittulában. A dobos lány, Neitschl pedig a Devils Dump és a Flying Socks zenekarokban dobolt, ez utóbb elég jónak tűnik ezeket a videókat elnézve: videóklip + koncertvideó

 

A Nowaves szomorkás, borongós, de azért intenzív post punk /n.d.w. világa engem újkori nagy kedvencemre a Why Bother? -re ill. örök kedvencemre a Digital Leather-re emlékeztet.
Ráadásul legutóbbi lemezükön feldolgozták a Country Teasers-től a Golden Appels-t ami szerintem az egyik legjobb szám a Fődön. De játszák a Hologram-ot a The Urinals-tól amit én a Digital Leather feldolgozásában ismertem meg és fő számom azóta is. Plusz ha ez nem lenne elég, hogy nagyon várjam a koncertjüket, még az is van, hogy a gitárosuk igen gyakran visel The Oblivians ill. The Gories pólót, ami nálam egyenlő azzal, hogy tesó.

 

bandcamp
instagram

 

Studio koncert:

 

A ROUGE-ról szinte semmit nem tudok, azon kívül amit a lemezük kapcsán írtam >> ITT <<

Én egy nagyon intenzív punk élményre számítok tőlük. A youtube-on nem találtam videót tőlük, az istagramjukon van fet pár: https://www.instagram.com/p/ClvqfUjMDAl/?img_index=3

bandcamp
instagram

 

GYERE EL, OSZT JÓ LESZ!

 

***


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.